De haarstudio in Amsterdam West voor mannen

Bent u op zoek naar een haarstudio in Amsterdam West waar alleen mannen geknipt worden? Waar u goed geknipt wordt, zonder poespas en waar u gezellig kunt kletsen? Over mannenzaken? Van bier tot vrouwen en van voetbal tot politiek? Dan bent u bij Kees Bregman aan het juiste adres.

Klanten uit heel Amsterdam West en omstreken

De haarstudio van Kees Bregman in Amsterdam West vindt u in de wijk Bos en Lommer. Toch komt de clientèle van Kees niet alleen uit deze wijk. Vanuit heel Amsterdam en omstreken weten zijn klanten deze herenkapper in Amsterdam te vinden.

Café-achtige sfeer

In een gezellige café-achtige sfeer knipt Kees Bregman zijn klanten goed, snel en professioneel. Onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje met Kees en de andere klanten is een bezoek aan deze haarstudio in Amsterdam West een gezellig uitje. De no nonsense mentaliteit en de gemoedelijke sfeer dragen hier zeker aan bij.

Wilt u ook geknipt worden door Kees Bregman?

Wilt u dit zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan Kees Bregman. U vindt zijn haarstudio aan de Bos en Lommerweg 213 in Amsterdam. U kunt van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur terecht bij Kees. Op zaterdag is hij van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Op zondag en maandag is de kapperszaak gesloten.

Wilt u ook geknipt worden door Kees Bregman? Kom binnenlopen in de zaak aan de Bos en Lommerweg 213. Kees Bregman knipt zonder afspraak!