Loading...
Herenkapper Amsterdam 2017-10-26T08:12:29+00:00

De herenkapper van Amsterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een herenkapper in Amsterdam? Een kapper die zijn vak verstaat en goed knipt? Waar u een lekkere bak koffie kunt krijgen en over mannenzaken kunt praten. Dan bent u bij Kees Bregman aan het juiste adres. Deze herenkapper vindt u in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam.

Al 25 jaar een begrip in Amsterdam

De kapperszaak van Kees Bregman bestaat al ruim 25 jaar en is een begrip in Amsterdam. Niet alleen mannen uit Bos en Lommer weten de kapsalon te vinden maar ook ver daar buiten. Kees staat bekend om zijn no nonsense mentaliteit en nuchtere kijk op het leven. U voelt zich direct thuis in de gezellige sfeer die aan een café doet denken. Een bezoek aan deze herenkapper in Amsterdam is dan ook beslist een uitje te noemen.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u deze mannen kapper een bezoekje brengen? Maak dan eerst even een afspraak zodat u zeker weet dat Kees Bregman tijd voor u heeft. U kunt telefonisch contact opnemen op nummer 06-22146418. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Of loop gewoon even binnen om een afspraak te maken.

Onze openingstijden

Kees Bregman, herenkapper in Amsterdam, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u terecht tussen 10.00 en 17.30 uur en op zaterdag zijn wij van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Op zondag en maandag is de kapperszaak gesloten.

Herenkapper Amsterdam

Wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest