Op zoek naar een kapsalon in Amsterdam West?

Bent u op zoek naar een kapsalon in Amsterdam West waar alleen mannen welkom zijn? Dan bent u bij Kees Bregman aan het juiste adres. In zijn kapsalon in Bos en Lommer in Amsterdam knipt hij al ruim 25 jaar mannen.

Voetbal, bier en mooie vrouwen

Kees Bregman is een bekende naam in de voetbalwereld. Niet alleen speelde hij zelf als een van de eerste Nederlandse profvoetballers in de Duitse liga maar ook bekende Nederlanders zoals Wilfred Genee en Johan Neeskens weten zijn kapsalon in Amsterdam West te vinden. Kees hanteert schaar en mes met vakkundige precisie en ondertussen maakt hij graag een praatje met zijn klanten. Over voetbal, bier, het weer, politiek of mooie vrouwen, Kees kan overal over meepraten, als het maar wel over mannenzaken gaat. De sfeer is gezellig maar natuurlijk wordt u ook uitstekend geknipt.

Openingstijden

De kapsalon van Kees Bregman in Amsterdam West is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de haarstudio in Amsterdam geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag en zondag is de kapsalon gesloten.

Wilt u ook geknipt worden?

Wilt u ook geknipt worden door Kees Bregman? Kom binnenlopen in de zaak aan de Bos en Lommerweg 213. Kees Bregman knipt zonder afspraak!