Kees Bregman, de markante kapper in Amsterdam West

Kees Bregman is al jaren een begrip in Amsterdamse wijk Bos en Lommer en ver daarbuiten. Als kapper in Amsterdam West heeft hij de meeste mannen uit de wijk voorzien van een nieuwe coupe.

Van profvoetballer tot kapper

Kees Bregman heeft vele beroepen uitgevoerd, hij was zelfs profvoetballer, maar het kappersvak bleef altijd zijn passie. Als kapper in Amsterdam West heeft hij zijn eigen vaste klantenkring maar ook menig bekende Nederlander zat bij hem in de kappersstoel. In zijn kapsalon in Amsterdam hangen de bewijzen aan de muur. Foto’s van Wilfred Genee en Johan Neeskens in de kappersstoel hangen aan de muren en verwijzen naar zijn eigen voetbalcarrière.

No-nonsense mentaliteit

Kees Bregman staat vooral bekend om zijn no nonsense mentaliteit en nuchtere aanpak. In de zaak hangt een mannen onder elkaar sfeer en er wordt over alles gepraat. Van het weer tot voetbal. En wanneer u weer buiten staat, zult u tot de conclusie komen dat uw haar nog nooit zo goed heeft gezeten.

Loop gewoon naar binnen om uw haar te laten knippen

Bent u ook op zoek naar een no nonsense kapper in Amsterdam West? Waar uw haar gewoon goed geknipt wordt en u tegelijkertijd een gezellig praatje kunt maken? Dan bent u bij Kees Bregman aan het juiste adres. U kunt binnenlopen in de zaak aan de Bos en Lommerweg 213. Kees Bregman knipt zonder afspraak!